Teachers channel

De lente loeit weer

Wat gebeurt er in het voorjaar op de boerderij? In samenwerking met Friesland Campina trappen wij jaarlijks de eerste dag van de lente via een livestream af! Twee weken lang leren leerlingen in groep 3 t/m 6 vervolgens over de lente, koeien en de boerderij.

Leren omgaan met geld

Wat is geld werkelijk waard? Kinderen beseffen vaak niet dat een online betaling écht geld kost. Of dat een telefoonabonnement tot hoge kosten kan leiden. Samen met Rabobank hebben wij een doorlopende leerlijn ontwikkeld over omgaan met geld.

3 geloven op 1 kussen

De wereldgodsdiensten christendom, jodendom en islam komen meer overeen dan leerlingen in eerste instantie denken. In samenwerking met De Nieuwe Kerk zijn lessen ontwikkeld die zich concentreren op de schoonheid van de geloven. Begrip, respect en verdraagzaamheid staan centraal.

logo 3000

NieuwsMakers

Door te leren hoe een journalist te werk gaat, leren zij zich gedragen als goede burgers. Hoe kunnen zij nieuwsgierig, open en kritisch tegelijk zijn? Leerlingen worden uitgedaagd hun stem te laten horen en gaan hun eigen nieuws publiceren in de nieuwstool.

logo 3000

Samen voor War Child

In meer dan twintig gebieden over de hele wereld is er oorlog. Honderdduizenden oorlogskinderen raken gescheiden van hun ouders en staan er helemaal alleen voor. In de kennis- en actielessen leren kinderen over hun leeftijdsgenoten in andere delen van de wereld en zetten ze zelf een actie op om hen te helpen.

logo 3000

Elena

Elena en haar familie introduceren een vreemde taal bij leerlingen van 6 tot 8 jaar uit Duitsland, Frankrijk en Nederland. Geschikt voor verschillende niveaus, onderwijsprogramma’s en werkvormen. De methode bestaat uit liedjes, chants, interactieve praatplaten en videomateriaal.

logo 3000

Kinderpostzegelactie

Ieder jaar in september gaan kinderen uit groep 7 en 8 langs de deuren om kinderpostzegels te verkopen. Wat zijn de do’s & don’ts? En voor wie doen ze het precies? Middels coole instructievideo’s worden de kinderen klaargestoomd voor hun taak.

logo 3000

Papier & Karton

Lege pizzadozen. Bij het oud papier, of niet? En folders die nog in de plastic verpakking zitten? ‘Papier & Karton’ is een creatief en informatief lespakket over de geschiedenis, eigenschappen en recycling van papier en karton. Inclusief app: wie weet het meest?

Bekijk ook onze andere expertises

We realiseren de productie van a tot z.

We bedenken en plannen audiovisuele concepten.

Draaiend op locatie zijn we op ons best.

Samen creëren we de gewenste look & feel.

We werken van idee tot eindproduct.

Samen denken we na over inhoud en vorm.

Neem contact met ons op

Jouw educatieve boodschap in beeld?
E-learning inzetten om je doelen te bereiken? We maken graag kennis met je.
Laat je gegevens achter of
bel ons op +31 (0)346 219 299.

Bedankt, we nemen snel contact met je op!

Er ging iets fout bij het versturen, probeer het nogmaals.

Gerrit van der Veenlaan 4 • 3743 DN Baarn • T: +31 (0)346 219 299 • info@teachersinmedia.nl